Fifa 12 PC anuntat

Publicat: 26 Iunie 2011 de catre Dumbrava Daniel

fifa12pcIn cazul in care nu ati fost la curent cu noutatile venite din partea EA Sports, saptamana trecuta a fost facut anuntul oficial cu privire la versiunea pentru PC a Fifa 12. Spre deosebire de anul trecut, cand a existat o diferenta intre versiunea PC si cea de pe PS3/Xbox 360, in acest an Fifa 12 va fi acelasi joc pe toate cele 3 platforme.  Asadar, la fel ca jucatorii de pe console, si cei de pe PC se vor putea bucura in acest an de noul model de impact, Impact Engine, precum si de Precision Dribbling, Tactical Defending si Pro Player Intelligence.

Articole similare

Creation Master 2011 anuntat

Unul dintre cele mai importante utilitare pentru Fifa, si probabil cel mai important din seria Fifa Master,...

Fifa 10, gata de lansare

EA anunta adidas Live Season 09

Primul review al Fifa 09

Fifa 10 PC in asteptare

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile