Fifa 13 Career Mode: Transferuri

Publicat: 07 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

f13cmtIn cazul in care vreti sa aflati mai multe despre Career Mode si transferurile din Fifa 13, cei de la  EA Sports au publicat un interviu cu Santiago Jaramillo, unul dintre producatorii Fifa 13 responsabili de Career Mode, in care acesta explica modificarile aduse sistemului de transferuri din joc.

Spre deosebire de anii trecuti, cand intreg sistemul se baza mai mult pe sumele de transfer oferite, in acest an se pare ca un rol semnificativ il va avea si importanta jucatorului pentru echipa la care joaca in momentul in care este facuta o oferta pentru transferul sau si forma sa curenta. Astfel, un jucator important pentru echipa, ce are evolutii bune, va fi mai greu de achizitionat. De asemenea, valoarea unui jucator este si ea relativa fata de forma sa actuala si importanta pe care o are in cadrul echipei.

Pe langa acestea, din acest an va fi posibila si oferirea unor jucatori la schimb, pe langa sumele de bani cerute in mod normal. Pentru mai multe detalii, urmariti interviul:

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile