Fifa 13: First touch control

Publicat: 09 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

fifa13ftcDaca va intrebati cu ce alte imbunatatiri va veni Fifa 13 fata de versiunea precedenta a jocului, cei de la EA Sports au pregatit un nou interviu cu unul dintre producatorii jocului, de aceasta data despre controlul mingii la prima atingere. Spre deosebire de Fifa 12, in acest an modul in care jucatorii vor prelua mingea a fost imbunatatit pentru a face loc unui control mult mai realist, atat in atac cat si in aparare. Urmariti interviul din articol pentru a afla mai multe.

 

Articole similare

Un nou film despre Fifa 10 pentru conso

Cei de la Eurogamer au publicat in aceste zile un material video cuprinzator in legatura cu Fifa...

Data lansare Fifa 12

Gamepad in Fifa 10

Tutoriale video instalare RLSP 2012

Detalii demo Fifa 09

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile