Fifa 13 Skills

Publicat: 11 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

skillsmf13Nu a mai ramas mult timp pana la aparitia demo-ului Fifa 13, dar daca nu mai aveti rabdare, puteti sa urmariti un film promovat de catre EA Sports in care sunt prezentate secvente din joc si scene cu noile driblinguri si scheme pe care le vor putea face jucatorii in Fifa 13. Asadar, daca vreti sa vedeti ce veti putea face de astazi inainte in demo si in curand in jocul full, urmariti filmul din articol.

 

Articole similare

Fifa 09 players guide

Cei de la Sweetpatch au facut un update al popularului ghid pentru Fifa, adaugand sectiunile de Standard...

Nou ghid Fifa 09

Fifa 09 Skills Tutorial

Game designer la Electronic Arts Romani

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile