Fifa Manager 09 anuntat pentru aceasta toamna

Publicat: 25 August 2008 de catre Sirius

După cum era de așteptat, agitația provocată de anunțurile despre cum va fi Fifa 09 a făcut să fie trecute cu vederea știrile despre fratele mai mic al acestuia, Fifa Manager 09. Iată câteva informații despre acesta.

Noul joc din seria Manager promite să dea fanilor un control deplin asupra fiecărui lucru care se întâmplă legat de clubul lor, inclusiv finanțe, aducerea de noi jucători, antrenamente și extinderea stadionului.

Una dintre cele mai mari schimbări din Fifa Manger 09 se va putea vedea în timpul meciurilor. Modul de vizualizare 3D va dispune de grafică, sunet și AI mult îmbunătățite. De asemeni va exista și o interfață ce va putea fi modificată liber de jucător și care va permite efectuarea de schimbări, modificări ale tacticii și studierea de statistici intr-un mod mult mai ușor. Modul Text a fost și el îmbunătățit, fiind acum o combinație unică între un comentariu live obișnuit și o informare in stil Internet.

Jocul va include noi opțiuni pentru echipă și jucători individuali, oferind noi opțiuni pentru antrenorii virtuali. Printre acestea se vor regăsi o piața de transferuri pentru tineret și un instrument de previziune a diferitelor elemente din meciul următor. Jucătorii vor dispune și de mult mai multă libertate în privința a ceea ce vor să facă cu echipa lor, rezultatul acestui lucru fiind un realism crescut.

FIFA Manager 09 are licențe pentru datele campionatelor, cluburilor și jucătorilor din 33 de țări. Vor apărea în joc un total de 1.500 de cluburi, 25.000 de jucători și 7.000 de poze cu aceștia. Simulatorul va fi disponibil în sase limbi diferite începând cu această toamnă, în exclusivitate pentru PC.

Seria FIFA Manager este dezvoltată de Bright Future, un studio aflat în Cologne, Germania, și distribuită de EA.

sursa: Gamespot

 

manag1 manag2 manag3

manag4 manag5

 

Articole similare

Creation center pentru Fifa 11

Ceea ce intreaga comunitate astepta de mai bine de 3 ani, adica un editor pentru versiunea next-gen...

2010 FIFA World Cup pentru PC?

FIFA Manager 10 DEMO

Nou site pentru Fifa Manager

Concurs Cariere Fifa 12 si RLSP 2012

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile