FIFA Manager 10 DEMO

Publicat: 17 Octombrie 2009 de catre Toni Gherghe

In aceasta seara a aparut varianta DEMO a noului joc FIFA Manager 10, pe care o puteti descarca de pe serverul EA: Fifa Manager 10 Demo. In demo sunt disponibile doar primele ligi din Anglia, Germania, Frata, Spania, Italia si Polonia. Jocurile salvate in versiunea DEMO vor putea fi continuate in versiunea finala, este disponibila optiunea de a vizualiza un meci in modul 3d, ca si in versiunea FIFA Manager 09 Demo. Rezolutia maxima suportata este de 1920x1200 pixeli.

Versiunea DEMO nu contine fetele 3d, comentariile in modul 3d si nici versiunea online a jocului!

Cum s-a intamplat si in anii trecuti, varianta DEMO instalata in limba engleza, nu ofera utilizatorilor ei posibilitatea de vizualizare a talentului si nivelului juc─âtorilor din baza de date a jocului. Pentru a "rezolva" aceasta problema, instalati varianta DEMO în alta limba decat cea engleza. Celelalte limbi disponibile sunt: germana, franceza, spaniola, italiana si poloneza.

Articole similare

Demo Fifa Manager 09

In urma unui anunt postat pe blogul oficial al Fifa Manager 09, este posibil ca demo-ul jocului...

Demo Fifa 11 PC, PS3 si Xbox 360

Astazi apare demo-ul Fifa 10

Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Demo PES 2009

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile