FifaRomania Beta

Publicat: 21 August 2008 de catre Dumbrava Daniel

Dupa cum puteti sa vedeti, de astazi avem un nou site. Momentan, pentru cateva zile, cel mai probabil pana in weekend, zona de download nu este disponibila. In cazul in care sesizati probleme la site, nu ezitati sa postati eventualele probleme pe forum. Aceasta este insa o varianta BETA, in zilele urmatoare toate sectiunile si optiunile ce nu functioneaza in momentul de fata, vor fi actualizate si puse in functiune.

Articole similare

Creation Master 2011 anuntat

Unul dintre cele mai importante utilitare pentru Fifa, si probabil cel mai important din seria Fifa Master,...

Sumar informatii Fifa 10

Fifa Online

Fifa 10 pe scurt

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile