FifaRomania la final: 2002-2014

Publicat: 14 Iunie 2014 de catre Dumbrava Daniel

fifaromania_mareIn luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand cu anul 2001, prima versiune a site-ului a venit putin mai tarziu. In perioada 2002-2010 am avut parte de multe patch-uri, o multime de editori foarte talentati si o echipa excelenta alaturi de care a fost o adevarata onoare sa lucrez.

In toti acesti ani am scos peste 10 serii de patch-uri ce adaugau Liga 1 in Fifa. De la RCIF 2002, primul nostru patch, pana la RLSP 2012, am desenat echipamente, logouri, reclame, ghete, am modelat jucatori si o multime de stadioane. Am fost prima echipa ce a introdus soundtrack propriu pentru un patch national.

In 2010 am lansat unul dintre cele mai mari patch-uri pentru seria Fifa: RLSP 2010 a insemnat 115 echipe romanesti, 39 de stadioane, 106 fete pentru jucatorii romani, 8 echipamente pentru arbitrii si multe altele. A fost probabil unul dintre cele mai bune momente pentru FifaRomania. Dar cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, a venit vremea sa lasam locul altor persoane care lucreaza in prezent cu aceeasi pasiune cu care lucram si noi in urma cu multi ani.

FifaRomania a fost o experienta extraordinara pentru toti cei implicati in proiect, dar nu am fi reusit niciodata sa facem tot ceea ce am facut pana acum fara ajutorul vostru, ajutorul celor care ne-au vizitat in toti acesti ani, cei care ne-ati downloadat patch-urile (peste 4 milioane de downloaduri), cei care ati tinut forumul activ si in viata din primele zile, pana in ultimii ani in care site-ul si echipa nu a mai avut nici o activitate.

FifaRomania isi va incheia activitatea pana la sfarsitul acestei luni, urmand ca site-ul si forumul sa fie inchise, urmand ca toate datele legate de downloaduri, userii de pe frum si mesajele sa nu mai fie disponibile.

Tuturor, va multumim!

Articole similare

Jocul preferat din seria Fifa

Avand in vedere ca Fifa 10 se apropie incetul cu incetul de sfarsitul ciclului de viata, iar...

7 ani de FifaRomania

Final concurs eOk

Making of Fifa 09 - Localizare si conti

Fifa 09 PS3 - Be a pro: seasons

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile