FifaRomania si Hades Records

Publicat: 29 Noiembrie 2007 de catre Dumbrava Daniel

Inca o premiera pentru patchul de anul acesta: echipa FifaRomania va colabora pentu soundrack-ul RLSP 2008 cu labelul romanesc de hip-hop Hades Records. Patru dintre producatorii casei de discuri - Dribbler, DJ Undoo, Keri si Ortega - vor contribui la coloana sonora a patch-ului cu remixuri, productii originale, precum si beat-uri incluse pe albumele Hades Records.

hadesrecords

Articole similare

Soundtrack Fifa 13

Lista cu melodiile ce vor fi prezente in Fifa 13 a fost prezentata astazi de catre cei...

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile