Film dribling 360 Fifa 10 PC

Publicat: 07 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

360pcCei de la EA Sports au publicat in urma cu cateva minute ceea ce pare a fi primul film oficial Fifa 10 PC in care ne este aratata diferenta dintre miscarea in 8 directii din Fifa 09 si noul model de control 360 din Fifa 10. Cu toate ca au aparut unele filme de la Gamescon cu Fifa 10 PC, filme de o calitatenu tocmai buna, acesta este primul film publicat de catre EA Sports, din pacate un pic prea tarziu, avand in vedere ca joi va fi lansat demo-ul Fifa 10.

Articole similare

Tutoriale dribling Fifa 11

In cazul in care va intrebati care sunt noile driblinguri din Fifa 11 de pe Playstation 3...

Sistemul de miscare din Fifa 10 detalia

Film gameplay Fifa 11 PC

Trailer Fifa 12 E3

Film nou Fifa 10 console

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile