Film gameplay Fifa 11 PC

Publicat: 10 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

x360_mikel_headerDupa o asteptare de aproximativ doua saptamani, timp in care primul film cu gameplay-ul Fifa 11 PC nu a primit aprobarea de a fi publicat, cei de la EA Sports au revenit astazi cu mult-asteptatul film oficial Fifa 11 PC. La fel ca si in cazul filmelor de gameplay de pe Playstation 3 si XBox 360, pentru PC ne este prezentat un meci intreg intre Arsenal si Chelsea. Daca pana acum existau dubii cu privre la versiunea pentru PC, odata cu acest film se poate observa ca Fifa a facut un pas mare inainte fata de versiunile precedente.

Gamepad SpeedlinkGamepad Genius GrandiasGamepad Serioux

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile