Filme gameplay: Fifa 10 vs. Pes 2010

Publicat: 19 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

X360Fifa10Gmscn4Cei de la Gamersyde au facut publice astazi doua filme cu gameplay-ul Fifa 10 next-gen si PES 2010, ambele de la Gamescon din Germania. Cu toate ca ambele jocuri sunt inca intr-o varianta demo si din cate am putut afla, nivelul de dificultate este cel minim pentru ambele jocuri, cred ca putem sa ne facem o idee despre cum arata viitorul simulatoarelor de fotbal.

PES 2010 Gameplay Video vs Fifa 10 Gameplay Video

Probabil inca este mult prea devreme sa facem comparatii, dar din aceste prime filme (ambele pentru console, dar PES 2010 este practic acelasi joc si pentru PC), PES 2010 nu sta deloc bine la capitolul gameplay si animatii. Daca veti privi atent cele 2 faze din filmul PES 2010 se poate vedea ciudata centrare a lui Messi precum si golul lui Henry la care portarul nu are abolut nicio reactie. De asemenea, spre sfarsitul filmului se poate vedea o noua actiune la poarta celor de la Liverpool, portarul stand nemiscat si mingea pur si simplu lovindu-se de el.

Cat despre Fifa 10, mie inca imi aduce putin aminte de modul destul de fragmentat in care curge jocul, in special deposedarile mult prea usoare in urma carora jucatorul aflat la minge se redreseaza mult prea greu. In schimb, fata de PES, Fifa mi se pare mult mai fluid si mai natural, atat in miscari cat si in animatii si cursul general al jocului.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile