Filme My Live Season si Virtual Pro

Publicat: 11 Septembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

virtualproPe canalul oficial de Youtube al EA UK au fost publicate in urma cu cateva minute mai multe filme, unul dintre ele fiind chiar filmul cu tutorialul de atac, in care sunt prezentate doua din noile moduri de joc din Fifa 10 NG: My Live Season si Virtual Pro. My Live Season ofera posibilitatea de a rescrie sezonul actual al echipei preferate (doar pentru cele 6 campionate disponibile: Anglia, Italia, Spania, Germania, Franta si Mexic), iar Virtual Pro este un mod extins a ceea ce a insemnat Be A Pro in Fifa 09.

Virtual Pro

My Live Season

Joaca in acest an Fifa 10 NG (Virtual Pro, Manager Mode, Be a Pro Seasons etc):

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile