Final concurs eOk

Publicat: 17 Decembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Dupa mai bine de o luna de la inceperea concursului de compozitie muzicala, inscrierile s-au incheiat, astfel, in momentul de fata avem lista cu toate melodiile inscrise in concurs. Puteti sa le ascultati in playerul din acest articol sau sa va spuneti parerea in legatura cu piesele pe blog.

Articole similare

Concurs eOk.ro, FifaRomania

eOk si FifaRomania organizeaza un concurs de compozitie muzicala destinat realizarii soundtrack-ului patch-ului RLSP 2009. Dupa succesul...

Asculta melodiile din concursul eOk, Fi

Evenimente lansare Fifa 11

Concurs Cariere Fifa 12 si RLSP 2012

Concurs lansare Fifa 10

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile