FR Network si RLSP 2012

Publicat: 20 Noiembrie 2011 de catre Dumbrava Daniel

frnDupa cum am anuntat in ultima stire postat pe site, urma sa facem cateva anunturi legate de viitorul FifaRomania. Din pacate, anul trecut nu a fost unul foarte bun, lipsa timpului pentru toti cei din echipa si-a pus amprenta pe RLSP 2011, un patch la care s-a lucrat, a ajuns in stadiul de testare la inceputul acestui an, dar nu a mai fost lansat din varii motive. In momentul de fata probabil multa lume astepta un semn din partea noastra, de aceea vom veni cu cateva detalii legate de planurile noastre pentru acest sezon.

FR network

Una dintre cele mai importante schimbari ce vor avea loc in urmatoarele luni pe FifaRomania va fi trecerea de la actuala comunitate, reprezentata de forum, la un nou spatiu in care jucatorii de Fifa vor putea sa-si prezinte activitatea din joc si sa interactioneze cu toti ceilalti jucatori si creatori de patchuri.

Ce inseamna acest lucru? Mai multa libertate in a posta carierele si povestile din Manager Mode, o comunitate in care veti avea controlul deplin asupra a ceea ce postati in carierele voastre si cine va poate urmari cariera, posibilitatea de a gasi persoane cu care sa jucati online, posibilitatea de a va alatura unor grupuri care au la baza echipele voastre preferate pana la editarea si extinderea RLSP 2012 sau a altor patchuri.

FR network se vrea a fi o comunitate unde atat jucatorii, cat si editorii de Fifa sa poate sa colaboreze si sa imparta cu lumea povestile si creatiile lor pentru FIFA intr-o libertate deplina.

RLSP 2012

Dupa cum am amintit si mai sus, la fel ca si anul trecut, timpul si resursele pe care le avem pentru editare sunt limitate. Cu toate acestea facem si vom incerca si in perioada ce urmeaza sa facem tot posibilul pentru a lansa un patch de baza ce va aduce Liga 1 in Fifa 12, patch care se va ridica la acelasi nivel de calitate cu care ati fost obisnuiti si pana acum. Spre deosebire de anii precedenti vom oferi posibilitatea ca RLSP 2012 sa fie extins de catre voi si ii vom sustine pe cei care doresc sa converteasca patch-ul pentru versiuni precedente ale Fifa (08 de exemplu) prin intermediul forumului si a FR network.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile