Imagini exclusive FIFA Manager 10

Publicat: 17 Septembrie 2009 de catre Toni Gherghe

Incepand de astazi, site-ul nostru, s-a afiliat la site-ul oficial al jocului FIFA Manager. Cu aceasta ocazie, vreau sa va prezint 2 imagini exclusive pentru FIFA Romania din noul joc FIFA Manager 10.

Prima imagine arată jocul din perspectiva noii camere Turn, iar a 2-a imagine prezintă primul 11 din prima ligă engleză, bazat pe jocurile disputate de veteranii acestei ligi, într-un ziar modificat aproape în întregime faţă de ediţiile trecute ale jocului.

3DMatch_TowerCam_ENG Season_Preview_ENG

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile