Imagini noi Fifa 11 PC

Publicat: 06 August 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11_pc_new4Un nou set de poze, ce par a fi de la versiunea PC a Fifa 11 au fost publicate astazi pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Electronic Arts Cehia. Chiar daca acestea sunt imagini de prezentare, cel mai probabil prelucrate inainte de a fi publicate, se poate vedea ca seria Fifa va face un salt foarte mare, cel putin din punct de vedere grafic, deoarece filme cu gameplay-ul nu vom vedea decat in urmatoarele saptamani, fata de versiunile anterioare.

Setul de 5 poze Fifa 11 PC

fifa11_pc_new5 fifa11_pc_new4 fifa11_pc_new3

fifa11_pc_new2 fifa11_pc_new1

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile