Imagini PES 2010

Publicat: 03 Iunie 2009 de catre Dumbrava Daniel

pes2010_e3_3Avand in vedere ca astazi au fost prezentate si primele imagini cu Fifa 10 (imagini din versiunea pentru console), cei de la Konami au publicat, pe langa trailerul de ieri, si o serie de imagini, care arata foarte bine, cel putin din punctul meu de vedere, cu PES 2010.

Star-ul echipei FC Barcelona, Messi, se afla si de aceasta data in centrul atentiei, el fiind protagonistul trailerului postat mai devreme si imaginea jocului Pro Evolution Soccer din acest an.

Konami a anuntat ca toate elementele PES vor fi transformate si imbunatatite pentru a crea unul dintre cele mai bune simulatoare de fotbal (se pare ca, cel putin pe piata consolelor, concurenta dintre EA si Konami duce la rezultate spectaculoase).

pes2010_e3_2Dupa cum se poate vedea si in poze, PES 2010 aduce un nou sistem grafic realist cu texturi unice si extrem de detaliate pentru fiecare jucator, precum si un nou sistem de lumini care da jocului o atmosfera foarte aproape de realitate.

PES 2010 aduce si un nou mod de reprezentare a stilului de joc si a valorilor echipelor. Producatorii jocului s-au concentrat in a recrea cat mai aproape de realitate tacticile echipelor de top, astfel incat jucatorul nu va mai putea sa inscrie goluri din aceleasi faze, PES contracarand aceste actiuni forteaza jucatorul sa gaseasca noi solutii de a trece de apararea adversa, exact ca si in realitate.

Ultimele 2 imagini:

pes2010_e3_4 pes2010_e3_1

Sursa: PES Fan

Articole similare

Imagini noi Fifa 11 PC

In urma cu o zi au fost date publicititatii noi imagini cu versiunea PC a Fifa 11....

Noi imagini Fifa 09 next-gen

Set de poze Fifa 11 PC

Imagini noi Fifa 11 PC

Imagini Fifa Manager 11

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile