In curand: noi detalii despre Fifa 10

Publicat: 15 Aprilie 2009 de catre Dumbrava Daniel

David Rutter, unul dintre producatorii seriei Fifa (chiar daca se ocupa de versiunile next-gen), a dat de inteles pe Twitter ca in urmatoarele saptamani vor fi anuntate primele detalii in legatura cu urmatorul joc din serie, Fifa 10. Se pare ca in acest an vom afla mult mai repede detalii cu privire la noul joc Fifa, posibil si din cauza informatiilor care au aparut deja despre PES 2010.

Anunturile lui David Rutter:

"just preparing for the big 'FIFA 10' announcements that will be kicking off in the next month..."

"Preparing for the great unveiling. Off to the UK next week to meet a heap of journalists and show some very early FIFA 10 for the first time"

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile