Informatii doar despre Fifa 10 pentru console

Publicat: 03 Iunie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Se pare ca termenul la care expira acordul de confidentialitate semnat de catre cei care au avut ocazia sa testeze o prima versiune a Fifa 10 a expirat ceva mai devreme decat a fost anuntat, astfel ca azi, cei de la FifaSoccerBlog au publicat un preview al Fifa 10. Cel putin pentru posesorii de console, semnele sunt bune, Fifa 10 fiind, cel putin din punctul de vedere al gameplay-ului, mai bun decat Fifa 09.

Din pacate, se pare ca nu au voie momentan sa vorbeasca decat despre gameplay si singurele versiuni testate au fost cele pentru Xbox 360 si PS3. Pentru PC vom mai avea de asteptat putin pentru a afla mai multe, deoarece la E3 nu vor fi prezentate decat versiunile de consola a Fifa 10.

Fifa 10 PC

Cu toate acestea, un user de pe forumul nostru a postat un anunt facut de catre Luke Didd, cel ce se ocupa de Fifa 10 PC in acest an, care anunta ca gameplay-ul versiunii pentru PC este cu mult imbunatatit fata de Fifa 09.

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar aceleasi vesti le-am primit an de an cand a fost vorba de Fifa 10 PC, doar imbunatatiri de gameplay si nimic nou in legatura cu grafica si posibilitatea de a avea un joc care sa concureze cu versiunile pentru console. Sa speram ca noutatile care vor veni in urmatoarea perioada vor aduce mai mult decat un simplu update al Fifa 09, cum EA Sports ne-a obisnuit an de an.

Te-ai saturat de acelasi joc PC Fifa an de an? Treci pe gamingul next-gen: Promotie Xbox 360 + 2 jocuri

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile