Informatii echipe din Romania

Publicat: 25 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Dupa cum anuntam si in urma cu cateva saptamani, asteptam in continuare informatii de la voi cu privire la jucatorii din Romania si informatii despre echipe, indiferent de esalonul in care evolueaza.

Orice fel de informatii cu privire la loturile echipelor, date despre jucatori (cateva cuvinte despre pozitiile preferate, stilul de joc, accesorii, poze) puteti sa le trimiteti la daniel at fifaromania punct net.

In cazul in care aveti poze cu galeriile echipelor, trimiteti pozele la dan at fifaromania punct net si andrei at fifaromania punct net.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile