Informatii Fifa 11 incepand cu 9 iunie

Publicat: 03 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11logoUnele zvonuri de pe forumurile oficiale EA Sports, precum si o serie de articole ce vor aparea incepand cu miercurea viitoare, dau ca sigura data de 9 iunie ca data la care vom afla primele informatii in legatura cu Fifa 11. Odata cu 9 iunie e posibil sa aflam care este soarta seriei Fifa pentru PC.

Avand in vedere informatiile aparute in presa poloneza cu privire la articolul Fifa 11 ce va urma sa fie publicat in 9 iunie in revista CD Action, exista toate sansele ca in mai putin de o saptamana sa avem confirmarea oficiala ca Fifa 11 PC, Fifa 11 PS3 si Fifa 11 Xbox 360 vor fi unul si acelasi joc.

In acest moment nimic nu este sigur, dar daca privim lucrurile din prisma Fifa Online, joc ce foloseste engine-ul vechi al Fifa PC, sunt sanse ca EA sa nu publice doua jocuri pe acelasi engine, astfel, noul Fifa 11 PC, portat de pe console, se va adresa celor cu PC-uri mai bune, iar Fifa Online va fi destinat celor cu calculatoare mai vechi.

Jocul oficial 2010 Fifa World Cup 2010

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile