Instructiuni instalare RLSP 2012 si DB Changer

Publicat: 02 Martie 2012 de catre Dumbrava Daniel

DB Changer este un mic utilitar ce va permite sa dezactivati RLSP 2012 pentru a va continua vechea cariera sau pentru a juca online. Carierele incepute inainte de instalarea patchului nu vor putea fi continuate cu baza de date RLSP 2012, prin urmare va trebui sa incepeti o cariera noua dupa activarea patchului!Puteti reveni oricand la vechea cariera activand baza de date FIFA 2012 (dezactivand RLSP).

Instalare

Pentru o functionare corecta a RLSP 2012 nu trebuie sa aveti alte patchuri instalate. Daca totusi ati instalat alte patchuri va trebui sa dezinstalati jocul, sa stergeti folderul FIFA 12, apoi reinstalati FIFA 12 si RLSP. De asemenea, va sugeram sa faceti un back-up al folderului FIFA 12 din (My) Documents.

Rulati executabilul FifaRomania_RLSP_2012.exe.Acest patch trebuie instalat in folderulprincipal al FIFA 12 (ex: D:\Jocuri\FIFA 12 sau E:\Origin Games\FIFA 12).

Daca aveti jocul original calea spre acesta va fi detectata automat, in caz contrar va trebui sa introduceti manual calea spre joc.

La sfarsitul instalarii va incepe automat instalarea programului FifaRomania DB Changer. Acesta poate fiinstalat oriunde. Dupa finalizarea instalarii rulati programul FifaRomania DB Changer (shortcut pe desktop).

Daca aveti jocul original, DB Changer va detecta automat calea spre joc. In caz contrar va trebui sa navigati pana in directorul principal FIFA 12 in noua fereastra deschisa si sa apasati butonul "Done".

rrlsp121

In cazul in care calea spre folderul principal al jocului este gresita, apasati butonul “Change” si repetati instructiunile de mai sus.

Verificati cu atentie calea spre folderul FIFA 12 din (My) Documents. Daca aceasta este gresita apasati butonul "Change" pentru a o schimba.

rrlsp122

Daca aveti jocul original va trebui sa bifati checkboxul Origin, altfel patchul nu va functiona pe jocul original.Comutarea intre baza de date originala a jocului FIFA 12 si baza de date a RLSP se face printr-un comutator cu doua pozitii denumit "Select Database". Pentru a activa RLSP va trebui sa pozitionati comutatorul spre dreapta (spre RLSP 2012).Daca indicatorul de sub RLSP 2012 este verde si programul afiseaza sigla FifaRomania, RLSP 2012 este activat.

rrlsp123

La prima rulare a jocului dupa activare va trebui sa create un profil nou. Nu va speriati, cel vechi nu adisparut ci a fost salvat si va fi disponibil cand veti dezactiva RLSP. Pentru a dezactiva patchul, pozitionati comutatorul “Select Database” spre stanga (spre FIFA 2012).Daca indicatorul de sub FIFA 2012 este verde si programul afiseaza sigla EA Sports, RLSP 2012 este dezactivat.

rrlsp124

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile