Interviu Fifa 12: Impact Engine

Publicat: 22 Iunie 2011 de catre Dumbrava Daniel

fifa12ieiCei de la EA Sports au postat in aceste zile un nou interviu cu unul dintre producatorii Fifa 12. De aceasta data, Aaron McHardy (Lead Gameplay Producer), discuta despre noul engine de impact al jocului. Cea mai importanta modificare a modului in care doi jucatori interactioneaza intre ei pe teren va fi legata modul in care coliziunile vor fi redate. Daca in trecut jocul nu putea lua in calcul decat un singur punct de contact sau de coliziune, in acest an dinamica Fifa 12 va permite un sistem de coliziuni mult mai complex.

Asadar, incepand cu acest an, contactul dintre jucatori va tine cont de mult mai multe variabile si va permite miscari mai naturale fata de jocurile precedente din serie. De asemenea, una dintre problemele intalnite destul de des la Fifa 11 era faptul ca nu exista un contact real intre mainile unui jucator si adversar, nu de putine ori existand cazuri in care un jucator putea sa treaca cu mainile prin oponent. Aceste situatii vor fi mult mai rar intalnite in Fifa 12, existand acum mult mai multe optiuni prin care un jucator poate proteja mingea sau ataca un adversar.

Pentru mai multe detalii, puteti urmari interviul de mai jos:

See more Game Videos at EA.com.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile