Interviu Ian Jarvis: despre Fifa 11 PC

Publicat: 27 Iulie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11_pc_s1_2Ian Jarvis, producatorul Fifa 11 PC a discutat cu cei de la EA Football World in legatura cu ceea ce va insemna trecerea Fifa PC pe engine-ul next-gen, chiar daca jocul din acest an se va baza pe o versiune Fifa 10/2010 Fifa World Cup de pe console, nu pe noul Fifa 11. Pe langa grafica si gameplay-ul next gen, care au adus peste 50 de premii seriei Fifa in ultimii ani, Fifa 11 aduce pe PC si sistemul Gameface si integrarea cu EA Football World, unde se vor putea incarca reluari din meciuri, poze si urmari clasamente detaliate ale evolutiei din joc.

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile