Interviu Ian Jarvis, producator Fifa 11 PC

Publicat: 21 Iulie 2010 de catre Dumbrava Daniel

ianjarvisfifa11pcNoul producator al Fifa PC a acordat un interviu site-ului polonez Gaminator in care discuta despre ceea ce va insemna trecerea jocului pentru PC la engine-ul next-gen. Dupa cum ati putut citi si in articolele precedente, Fifa 11 PC va folosi motorul Fifa 11 de pe console, cei de la EA facand aceasta trece la mai bine de 4 ani de la lansarea noii versiuni a Fifa pentru Xbox 360 (Fifa 07).

Cu toate acestea, intre versiunile de console (PS3 si Xbox 360) si cea de pe PC a Fifa 11 vor exista unele diferente. Jocul de pe PC va fi o versiune imbunatatita a Fifa 10 (cel putin la partea de gameplay) de pe console, jocul avand, de asemenea, o serie de facilitati si elemente imprumutate si de la 2010 Fifa World Cup (PS3 si XBox 360), asadar, nu poate fi vorba momentan de aceleasi jocuri pe cele 3 platforme.

Din punct de vedere al licentelor, cele doua versiuni vor avea probabil acelasi numar de campionate si competitii licentiate, momentan lista nefiind definitivata.

Cat priveste controlul jocului, pe langa cele 35 de gamepad-uri suportate oficial, jocul va permite, la fel ca si in fiecare an, controlul din tastatura, dar, spre deosebire de versiunile precedente, controlul cu mouse-ul nu va mai fi posibil. Controlul jocului, cel putin in cazul in care e folosit un gamepad compatibil, va fi identic cu cel de pe console.

Gamepad Logitech Chillstream

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile