Intrebari si Raspunsuri RLSP 2009 v1 - partea a II-a

Publicat: 24 Februarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Avand in vedere unele intrebari pe care le-am primit pe forum si blog in legatura cu RLSP 2009, intrebari ce nu se regasesc in prima parte a articolului dedicat RLSP 2009, am decis sa adaugam si o a doua parte a acestui ghid.

I: Se intampla sa-mi dispara jucatorii de pe teren, doar cursorul ramanand vizibil.
R: Aceasta este o problema ce tine de Fifa 09. Chiar daca in cazul jocului normal, fara RLSP instalat, problema apare foarte rar, aceasta exista de mai multi ani in cadrul seriei Fifa. Pentru a remedia aceasta problema, puteti sa instalati patch-ul celor de la FifaMania.it: Cinematics Patch 09.

I: Am instalat RLSP 2009, dar cand intru in joc nu se vad stadioanele, iar echipamentele sunt verzi cu un text rosu.
R: In cazul in care aveti Windows Vista iar Fifa 09 este instalat in Program Files, trebuie sa rulati programul de instalare al RLSP 2009 ca administrator. In mod normal, programul de instalare va cere acordul pentru a rula. In cazul in care nu ati reusit, instalati Fifa 09 in alta locatie (nu in Program Files). In cazul in care nu aveti Windows Vista sau nu aveti jocul in Program Files, asigurati-va ca Fifa 09 este instalat corect.

I: Ce stadioane din Liga II veti mai adauga ca add-on-uri la RLSP 2009?
R: Stadioanele ce vor aparea in viitor pentru RLSP 2009 v1 si in urmatoarele versiuni de RLSP sunt: Ilie Oana (Ploiesti), Regie (Bucuresti), Municipal (Bacau), Cotroceni (Bucuresti), Jiul (Petrosani), Dacia (Mioveni), Victoria-Cetate (Alba-Iulia), Municipal (Rm. Valcea), Iuliu Bodola (Oradea).

I: Veti adauga fete ca add-on/in urmatoarele versiuni ale RLSP?
R: In momentul de fata nu suntem siguri daca vom reusi sa adaugam fete pentru jucatorii importanti din Liga I.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile