Intrebari si Raspunsuri RLSP 2009 v1

Publicat: 12 Februarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Acum, la scurt timp dupa lansarea RLSP 2009, am intocmit o lista de intrebari  si raspunsuri care v-ar putea ajuta sa rezolvati unele probleme, dar si raspunde unor intrebari legate de evolutia viitoare si planuri de dezvoltare a RLSP 2009.

I: De ce nu mi se vad stadioanele?/De ce mi se vad jucatorii cu mainile ridicate?
R: In cazul in care aveti probleme cu jocul dinainte de instalarea RLSP, asigurati-va ca aveti instalate ultimele drivere pentru placa video. De asemenea, cititi cu atentie readme-ul jocului pentru a afla daca placa dvs. este sau nu suportata de Fifa 09.

I: De ce nu s-a instalat corect RLSP 2009?
R: Pentru ca procesul de instalare a RLSP 2009 sa decurga corect, trebuie ca Fifa 09 sa fie instalat corect. In cazul in care ati reinstalat sistemul de operare dar ati pastrat jocul fara a-l reinstala, RLSP 2009 nu se va putea instala corect.

I: Este patch-ul compatibil si cu alte limbi?
R: RLSP 2009 este compatibil cu urmatoarele limbi: engleza, franceza, italiana si germana.

I: De ce nu exista fete reale in RLSP 2009? In versiunea din 2008 ati avut peste 50 de fete.
R: Una dintre cele mai importante schimbari in Fifa 09 este legata de modelul si structura fetelor jucatorilor, acestea difera complet fata de versiunile din anii anteriori. Suntem constienti ca in momentul de fata exista foarte multe persoane talentate ce se ocupa de editarea noului format al fetelor, astfel, speram ca in versiunile urmatoare ale RLSP 2009 sa introducem si cat mai multe fete reale.

I: De ce nu sunt antrenori romani in RLSP 2009?
R: Am renuntat la a introduce pozele antrenorilor romani datorita numeroaselor cereri pe care le-am primit pe parcursul ultimului an. Fiecare jucator doreste sa fie antrenor al unei echipe, dar multi nu doresc sa fie reprezentati de un antrenor deja existent. In curand vom lansa un add-on pentru RLSP prin care cei interesati pot sa instaleze un set de fete pentru antrenorii romani.

I: De ce sunt atat de putini sponsori?
R: RLSP 2009 contine doar 12 sponsori din Romania. Am ales aceasta varianta deoarece am dorit sa pastram diversitatea oferita de joc. In cazul in care veti dori sa antrenati o echipa din alta tara, nu veti fi nevoiti sa alegeti un sponsor romanesc.

I: Cate stadioane sunt in RLSP 2009?
R: Patch-ul contine 19 stadioane, cele 18 din Liga I plus un stadion din Liga II: Steaua, Dinamo, Valentin Stanescu, Constantin Radulescu, Emil Alexandrescu, Nicolae Dobrin, Francisc Neumann, Ion Oblemenco, Otelul, Tineretului - Brasov, Tineretului - Urziceni, Municipal - Vaslui, Municipal - Gaz Metan, Gloria - Bistrita, Gloria - Buzau, Dan PaLtinisanu, Farul, Tudor Vladimirescu, Astra - Otopeni).

I: Veti mai introduce si alte stadioane?
R: In cazul RLSP 2009 am implementat un sistem prin care vom putea sa adaugam stadioane ca add-on-uri, fara a mai forta jucatorii de Fifa 09 sa reinceapa o cariera de la 0. Incepand cu urmatoarele saptamani, vom lansa la diferite intervale de timp noi stadioane din Liga II pentru RLSP 2009.

I: De ce nu aveti sunete pentru galeriile echipelor?
R: Exista o multime de programe cu care se poate edita Fifa 09, o parte din acestea sunt create de oameni simpli, la fel ca noi, de aceea unele dintre ele pot sa aiba anumite probleme ce vor influenta in mod negativ stabilitatea jocului si a RLSP 2009. In momentul de fata avem planuri de a lansa in viitor un patch ce va adauga la RLSP 2009 sunetele galeriilor celor mai importante echipe din tara.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile