Intrebari si Raspunsuri RLSP 2009 v2

Publicat: 11 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

rlsp223RLSP 2009 v2 a aparut in urma cu aproape 3 saptamani si este ultimul patch de acest gen scos de catre FifaRomania la Fifa 09. Dupa cum ati putut sa observati, patch-ul contine echipele din campionatul 2008-2009, noi stadioane, update-uri ale echipamentelor si o serie de bug-uri rezolvate fata de versiunea precedenta.

I: De ce se vad echipamentele in rosu si verde si toate sunt identice si de ce imi lipsesc stadioane sau alte elemente din joc?
R: Aceasta problema a fost instalnita si la prima versiune a RLSP 2009 si se datoreaza faptului ca patch-ul nu a fost instalat corect. Datorita modului in care installerul functioneaza, este posibil ca unele persoane sa treaca mult prea rapid prin procesul de instalare, fapt ceea ce duce la saltul peste o etapa foarte importanta in instalarea RLSP 2009. In cazul in care aveti aceasta problema, va rugam sa nu sariti foarte repede intre pasi (apasand rapid Next) si sa asteptati pana ce fereastra neagra ce va instala unele fisiere importante va termina intregul proces.

In cazul RLSP 2009 v2 am schimbat modul de instalare, astfel ca aceasta problema ar trebui sa nu mai apara. Nu uitati, insa, ca trebuie sa asteptati pana ce fereastra ce va aparea la finalul instalarii va termina de instalat corect toate fisierele.

I: De ce nu sunt loturile la zi si echipele sunt tot cele de sezonul trecut?
R: Avand in vedere situatia nu tocmai stralucita din fotbalul romanesc si incertitudinile pe care noul sezon le aduce, am decis sa facem un update astfel incat RLSP 2009 v2 sa contina loturile echipelor din returul campionatului. Astfel, in functie de datele pe care le-am avut, am decis ca toate echipele sa fie cu transferurile efectuate pana in ultima etapa a campionatului ce s-a incheiat in aceasta vara.

RLSP 2009 v2 este mai mult decat un simplu update, deoarece toate echipele din Liga I, Liga II si Liga III au loturile din returul campionatului, RLSP 2009 v1 avand loturile valabile in iarna.

Era imposibil sa efectuam toate transferurile din Liga II si Liga III avand in vedere situatia acestor esaloane in momentul de fata (startul din Liga III a fost amanat, o serie de echipe s-au retras deja din campionat, alte ehcipe noi le-au luat locul). De asemenea, ar fi fost o sarcina mult prea dificila (ceea ce ar fi impins data de lansare a RLSP spre inceputul lui septembrie, data la care cel mai probabil va fi lansat demo-ul Fifa 10) realizarea loturilor echipelor din Liga II si III, in unele cazuri si la Liga I, avand in vedere ca in aceasta perioada se testeaza inca jucatori, echipe intregi au renuntat la jumatate din lot samd.

Acelasi lucru este valabil si in cazul echipamentelor. Poate la Liga I sarcina ar fi fost mult mai usoara, dar si in acest caz ar fi trebuit sa asteptam mult prea mult pentru a gasi si reface toate echipamentele schimbate.

Din cazua acestor motive am decis sa lansam un patch uniform in care toate echipele au atat loturile, cat si echipamentele updatate pana la sfarsitul returului campionatului. De aceea spun ca RLSP 2009 v2 nu este doar RLSP 2009 v1 + add-on-urile scoase pe parcurs. RLSP 2009 v2 adauga multe echipe noi in Liga III (satelitii fiind scosi din acest esalon pentru a evita situatiile in care Steaua II ar putea sa ajunga in Liga I impreuna cu Steaua), stadioane noi fata de add-on-urile scoase pana acum, update-uri la stadioanele deja existente prin adaugarea coliziunilor si a reclamelor rotative si loturi si echipamente updatate la toate echipele.

I: De ce nu aveti sunete si fete reale in patch?
R: Problema sunetelor am repetat-o si in trecut. Exista unele situatii in care sunetul poate sa dispara complet in timpul unui meci datorita programului cu care sunt importate aceste sunete. Nu am vrut sa riscam nimic, asadar am decis sa nu adaugam sunete.

Fete nu am mai putut adauga in RLSP 2009 pentru ca in acest an nu am avut un face-maker care sa se ocupe de acest capitol al patch-ului. Speram ca la Fifa 10 situatia sa se schimbe.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile