Intrebari si raspunsuri RLSP 2010 v2

Publicat: 11 Aprilie 2010 de catre Dumbrava Daniel

In cazul in care aveti probleme cu RLSP 2010 v2, nu ati reusit sa instalati corect patch-ul sau pur si simplu nu gasiti ceea ce cautati in joc, aceste intrebari si raspunsuri sunt aici pentru a va ajuta sa va bucurati la maxim de Liga 1, LIga 2, LIga 3 si echipele clasice din RLSP 2010 v2.

Trebuie sa instalez RLSP 2010 v2 pe un Fifa 10 curat?
Nu e neaparat nevoie, dar va recomandam sa instalati RLSP 2010 v2 avand Fifa 10 proaspat instalat. In cazul in care nu doriti sa reinstalati jocul iar RLSP 2010 v2 merge fara probleme, nu trebuie sa mai faceti nimic.


Trebuie sa am instalat RLSP 2010 v1 pentru a putea juca RLSP 2010 v2?
Nu, acestea sunt doua patchuri diferite, chiar va recomandam sa nu aveti alte patchuri de genul RLSP instalate inainte.


rlspifinalJucatorii si stadioanele nu se vad corect, toate texturile sunt rosii cu un scris verde.
In momentul in care programul principal de instalare a terminat de copiat fisierele RLSP, o noua fereastra va porni pentru a finaliza de actualizat fisierele jocului. Trebuie sa asteptati pana cand acest program termina de instalat fisierele. Pentru aceasta trebuie sa asteptati pana ce veti primi un mesaj „Press any key to continue...”. Doar in acest moment RLSP 2010 v2 este corect instalat.


Nu se vad numele echipelor in meniu. La toate apare un text de fotma  „$3120000 not found”
RLSP 2010 v2 este compatibil numai cu limba engleza. In cazul in care doriti sa jucati patchul si vreti sa aveti comentariul in alta limba, puteti oricand sa copiati si sa redenumiti fisierul de limba engleza al jocului (FIFA 10/data/cmn/fe/eng.db) pentru a fi folosit cu alta limba (exemplu: redenumit in FIFA 10/data/cmn/fe/ita.db). ATENTIE: acest lucru va insemna ca tot meniul va fi de aici inainte in limba engleza.


Am instalat RLSP 2010 v2, dar nu vad nici o schimbare in joc, de ce?
In cazul in care ati instalat Winter Transfers Update, va trebui sa stergeti folderul  „D. MY SQUAD” din My Documents/Fifa 10.


Fifa 10 se blocheaza si inchide dupa sau inainte de a intra in joc (dupa clipul intro EA SPORTS), de ce?
In cazul in care ati instalat RLSP 2010 v2 peste Fifa 10 in care ati mai avut instalate alte patchuri, va recomandam sa stergeti folderul Fifa 10 din My Documents.


Unde sunt echipele clasice?
Echipele clasice sunt in campionatul World League. In cazul in care aceasta liga nu este disponibila, trebuie sa deblocati echipele World XI si Classic XI din Fifa 10 Shop. Majoritatea elementelor din Fifa 10 Shop au in RLSP 2010 valoarea 0, asadar pot fi deblocate cu usurinta.


Unde sunt echipamentele de rezerva ale echipelor?

Pentru a putea juca cu echipamentele de rezerva (Dinamo – galben/negru, Steaua – Rosu, FC Timisoara – galben etc), trebuie sa le deblocati din Fifa 10 Shop. Acestea au toate valoarea de 0 credite si pot fi deblocate oricand.

De ce vad in continuare grafica TV a GSPTV in RLSP 2010 v2, chiar daca spuneti ca patchul nu mai contine niciun patch pentru televiziuni.
In cazul in care ati instalat RLSP 2010 v2 peste RLSP 2010 v1, veti avea in continuare grafica GSP TV. In RLSP 2010 v2 am optat sa nu mai schimbam grafica TV, deoarece posibilitatile de a crea grafica TV de calitate este limitata. Cu toate acestea, in saptamanile urmatoare vom lansa 2 patchuri TV, unul pentru GSPTV si altul pentru DIGItv, oferind doar celor care doresc neaparat grafica TV posibilitatea de a le instala pe langa RLSP 2010 v2.


De ce are Universitatea Craiova un rating atat de mic?
U Craiova are unul dintre cele mai numeroase loturi din Liga 1. Astfel, pe langa jucatorii de valoare din echipa, exista foarte multi jucatori tineri ce, avand in vedere varsta, nu pot avea atribute foarte ridicate. Datorita acestor jucatori, media generala a echipei este scazuta. Cu toate acestea, ratingul nu infulenteaza cu nimic performantele echipei, jucatorii principali fiind cei care conteaza.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile