Intrebari si Raspunsuri RLSP - partea I

Publicat: 19 Ianuarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Avand in vedere ca am primit o serie de intrebari pe forum, unele dintre ele repetandu-se, chiar daca au primit deja raspunsuri, am decis sa postam o serie de intrebari intalnite destul de des si raspunsurile aferente.

I: Care sunt echipele din Liga III?
R: CS Muscelul, CFR II Cluj, Steaua II, FC Baia Mare, Poli II Iasi, Aerostar Bacau, CS Ineu si Fortuna Covaci.

I: Veti introduce si alte echipe din Liga III?
R: In momentul de fata, pentru prima versiune a RLSP nu vom mai schimba lista echipelor. In viitor vom adauga si alte echipe, dorind sa renuntam partial la a mai introduce satelitii echipelor din Liga I. In cazul in care aveti informatii legate de echipele preferate din Liga III, puteti sa ni le trimiteti.

I: Vor fi transferurile la zi, sau echipele vor avea loturile din tur?
R: Transferurile vor fi efectuate, echipele avand loturile la zi pana la data de aparitie a patch-ului. Mirel Radoi nu va mai fi prezent in lotul Stelei.

I: RLSP va fi disponibil si in format CMP?
R: RLSP va fi disponibil doar ca patch normal, ce se va instala la fel ca si pana acum prin intermediul unui installer.

I: Este patch-ul compatibil si cu alte limbi?
R: RLSP 2009 va fi compatibil si cu alte limbi, astfel, veti putea juca in campionatul romanesc indiferent de limba din meniu.

I: Nu puteti introduce fete la unii jucatori, macar la cei mai buni?
R: Jucatorii nu vor avea fete reale. Aspectul jucatorilor va fi cat se poate de aproape de realitate la fel ca si cum sunt marea majoritate a jucatorilor din Fifa 09 (jucatori ce nu au fete reale). Vezi si articolul Jucatorii din RLSP.

I: Este compatibil RLSP cu alte patchuri?
R: Cat timp respectivele patchuri nu modifica baza de date, da RLSP poate fi compatibil cu ele. Daca patchurile modifica baza de date (campionate noi, patchul cu 150 de stadioane etc) RLSP nu va fi compatibil cu ele. In cazul jocurilor Fifa, tot timpul ultimul patch instalat este si singurul care va functiona corect.

I: Vor exista sunete reale ale galeriilor?
R: Datorita problemelor si instabilitatii datorate programelor ce se folosesc pentru a modifica si adauga sunete specifice pentru galeriile echipelor, in versiunea curenta a RLSP nu vom avea sunete.

I: Veti pune reclame din Romania si steagurile corecte la echipe?
R: Multa lume a vazut ca in filmele de prezentare a RLSP nu existau reclame romanesti si steaguri pentru unele echipe. In momentul in care am facut respectivele filme, unele elemente de grafica nu erau importate in joc. In RLSP vor fi reclame romanesti si toate echipele vor avea steaguri iar FC Timisoara nu va ramane cu steaguri alb-galbene cum a fost prezentat in film.

 

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile