Jocul preferat din seria Fifa

Publicat: 15 Mai 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa991Avand in vedere ca Fifa 10 se apropie incetul cu incetul de sfarsitul ciclului de viata, iar primele informatii cu privire la Fifa 11 incep sa apara, ne-am gandit sa va propunem un subiect de discutie. Care a fost primul joc din seria Fifa pe care l-ati jucat si care este pana acum jocul vostru preferat din serie. In cazul in care e vorba de o alta platforma in afara de PC, in special pentru jocurile de la Fifa 08 si dupa (aparute pe Xbox 360 si PS3), precizati si platforma.

Primul joc pe care l-am jucat a fost Fifa 99, cu toate acestea, tot prin 1998 am incercat si Fifa 98, joc ce avea la vremea respectiva si modul de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Franta. Am continuat sa mai joc pana la Fifa 2002, chiar daca jocurile din 2000, 2001 si 2002 au fost probabil cele mai nereusite experimente din intreaga serie, au avut un farmec aparte si intr-un fel sau altul au fost niste jocuri mai atragatoare decat ceea ce a urmat din 2003 si pana azi.

Daca ar fi sa aleg un joc favorit, as merge pe mana Fifa 99 si Fifa 2000 pentru PC si Fifa 2009 pentru PS3. Probabil fiecare joc din serie a avut plusurile si minusurile sale, dar indiferent de situatie noi le-am jucat in continuare. Ramane de vazut ce se va intampla in 2011.

Pentru discutii, folositi formularul de comentarii de mai jos.

Jocul oficial 2010 Fifa World Cup 2010

Articole similare

Caracteristici jucatori Liga I

In trecut am primit foarte multe sugestii si critici legate de unele din atributele si caracteristicile jucatorilor...

2 add-on-uri pentru RLSP 2009

Making of Fifa 09 - Partea a 4-a

Making of Fifa 09 - Localizare si conti

Viitorul seriei Fifa pe PC - deocamdata

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile