Jucatorii din RLSP 2009

Publicat: 16 Ianuarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Unul dintre subiectele discutate pe forum după postarea celui de-al doilea film din RLSP e legat de fețele jucătorilor din patch. După cum s-a anunțat și în trecut, deoarece în acest an a fost schimbat modelul 3D, iar fetele realizate pentru Fifa 08 nu mai pot fi folosite, în acest an nu vom mai avea fețe reale.

Ceea ce vreau sa explic este diferenta dintre fete reale si fete generice.

Fețele reale ale jucătorilor sunt compuse dintr-un model 3D si o textura. Din cauza noului format din Fifa 09, este aproape imposibil să modelezi, folosind uneltele existente în prezent,  structura 3D a unui jucător. Există posibilitatea de a căuta o structură 3D similară a unui jucator deja existent și a aplica o textură a jucătorul dorit, dar acest lucru nu e deloc eficient.

Fețele generice sunt fețe realizate folosind modelele generice pe care le oferă jocul. Se poate vedea că un număr din ce in ce mai mare de jucători au deja in joc fețe reale, dar majoritatea au fete generice. Fețele generice nu sunt niste feșe puse la întâmplare, acestea sunt rezultatul compunerii mai multor elemente (structura feței, ochi, gura, nas, barbie, păr etc.) astfel incat si acești jucător să aiba o infățișare cât mai reală.

Așadar, chiar dacă la ediția precedentă a RLSP am avut câteva zeci de fețe reale, marea majoritate a jucătorilor au avut fețe generice modelate astfel încât să fie cât mai aproape de corespondenții lor reali.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile