Lamuriri legate de RLSP 2009

Publicat: 15 Ianuarie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Avand in vedere ca exista un oarecare sentiment de frustrare legat de data aparitiei RLSP 2009, as vrea sa lamuresc cateva lucruri.

Spre deosebire de anii precedenti, RLSP va contine inca d ela prima versiune Liga I, cele doua serii din LIga II si 8 echipe din liga III. Acest lucru inseamna ca in patch vor fi prezente 62 de echipe (cu echipamente, steaguri, loturi etc) si 19 stadioane.

Faptul ca RLSP intarzie nu tine de melodiile ce vor fi introduse in patch sau de alte lucruri marunte. Pentru a realiza insa structurile 3D ale stadioanelor, pentru a face peste 200 de echipamente, minikituri, sute de steaguri si pana la 2000 de jucatori ai nevoie de timp.

Scopul nostru este acela de a oferi an de an patchuri de calitate si de a ne depasi pe noi insine. Se poate observa ca RLSP a evoluat intr-o directie buna din punct de vedere al calitatii in ultimii ani. Am fi putut foarte simplu sa lasam aceleasi stadioane, sa nu intorudcem Liga II sa nu fim atenti la detalii, dar am ales sa nu o facem pentru a putea lansa un patch bun.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile