Lansare Fifa 10 in Romania

Publicat: 02 Octombrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

HPIM5863-2Zi importanta pentru comunitatea FIFA din Romania, deoarece azi a avut loc lansarea oficiala a ultimului joc din seria celor de la EA Sports, mai precis FIFA 10 iar FifaRomania nu putea rata ocazia de a fi prezenta. Evenimentul ce a avut loc la Orange Concept Store a fost impartit intre un campionat de FIFA 10, pe console Playstation 3 si o conferinta de presa la care au fost invitati jucatorii echipei Dinamo Bucuresti, Gabriel Tamas, Cosmin Moti dar si Managerul Sportiv
al clubului, Ionel Ganea.

Atmosfera a fost interesanta si destul de zgomotoasa la inceput, datorita lui Mircea "JepcaR" Pavel care a comentat meciurile de fotbal. Intrebarile de pe buzele tuturor au fost "Care sunt diferentele intre FIFA 10 si FIFA 09?" si "Cand o sa vedem si pe PC aceasta calitate?".

Toata nebunia a inceput la aparitia invitatilor din Liga I (si prin nebunie ma refer la imbulzeala) cand toti reprezentantii televiziunilor, ziarelor, revistelor sau site-urilor de domeniu s-au ingramadit sa le faca poze si sa le ia interviuri.

Totusi, delegatia lui Dinamo nu a avut primirea pe care o sperau organizatorii, Mircea Pavel rugand de mai multe ori lumea ca la sosirea invitatilor sa nu tinem cont ca suntem stelisti, rapidisti, olteni, timisoreni sau alti fani si sa ii aplaudam pentru ca sunt jucatorii nationalei, dar rivalitatea nu se uita asa usor si cei care i-au aplaudat se puteau numara pe degete.

Dupa o scurta prezentare a jocului sustinuta de Razvan Amzu de la Gameshop, acesta a dat cuvantul si celor trei invitati. Daca de la Cosmin Moti am putut afla ca nu este un mare amator de jocuri, Gabriel Tamas, in schimb, a recunoscut ca este foarte pasionat de acest domeniu.

Aceasta a fost conferinta (Ionel Ganea a mai acordat cateva interviuri), dupa care dinamovistii s-au asezat sa vada meciurile ce se disputau in acel moment dar s-au plictisit repede si au mers in sectorul destinat presei unde au asteptat aflarea castigatorului pentru a decerna premiul.

Cosmin Dumitrescu

Poze de la eveniment

HPIM5868-2 HPIM5866-2 HPIM5864-2

HPIM5863-2 HPIM5861-2 HPIM5859-2

HPIM5858-2 HPIM5862-2

Fifa 10 pe PC, Playstation 3 si Xbox 360 este disponibil incepand cu ziua de azi (2 octombrie 2009) si in magazinele din Romania. In cazul in care nu ati facut precomanda pentru Fifa 10, jocul poate fi cumparat online de la gameshop.ro, unde, probabi, vor fi disponibile in curand toate versiunile (in plus, fata de cele enumerate mai sus: PS2, Nintendo Wii, PSP).

Articole similare

Pret si data lansare Fifa 10 in Romania

Data lansarii Fifa 10 a fost facuta publica in urma cu aproape o luna pe forumurile oficiale...

Data lansare RLSP 2009

Evenimente lansare Fifa 11

Concurs lansare Fifa 10

Fifa 09 lansat astazi

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile