Liga I NU este in Fifa 09

Publicat: 11 Septembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Odata cu aparitia demo-ului Fifa 09 am putut sa analizam unele dintre fisierele acestuia, in special cele ce contin datele de limba (etichetele text pentru echipe, stadioane) ce sunt in mare parte identice cu varianta finala a jocului. Un lucru este sigur pana acum: Liga I nu este in Fifa 09, de asemenea nu pare sa existe nicio referire la CFR Cluj sau alta echipa importanta din Romania.

Articole similare

Ghidul complet RLSP 2010 v2 - Liga 1, L

In cazul in care aveti nelamuriri, intrebari sau legate de RLSP 2010 v2, acest ghid va va...

Descarca RLSP 2010 v2

Detalii RLSP 2009

RLSP 2009 v2

Lamuriri legate de RLSP 2009

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile