Maine: Demo Fifa 13

Publicat: 10 Septembrie 2012 de catre Dumbrava Daniel

fifa13demoNu uitati ca a mai ramas o singura zi pana la lansarea demo-ului Fifa 13, PC-ul fiind prima platforma pe care va fi lansat in jurul orei 11 (ora Romaniei), dupa aceea urmand Xbox 360, intre orele 12 si 16, iar in final Playstation 3 intre orele 12 si 2 am. Cele 5 echipe cu care veti putea juca sunt, dupa cum am amintit si saptamana trecuta: AC Milan, Arsenal, Borussia Dortmund, Juventus si Manchester City. Ramaneti maine alaturi de noi pentru momentul lansarii demo-ului.

Articole similare

Demo Fifa 09, lansat in 11 Septembrie

Unui dintre administratorii forumului oficial EA Sports a anuntat in aceasta dimineata ca data de lansare a...

Demo PES 2010 apare maine

Demo Fifa 12

Intrebari Fifa 13 pentru EA Sports

Demo Fifa 09 pentru Play Station 3 aman

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile