Making of Fifa 09 - Partea a 3-a: Gameplay

Publicat: 10 Septembrie 2008 de catre Sirius

EA Sports Canada a lansat astăzi partea a treia din seria de clipuri Making of Fifa 09. În acest episod creatorii jocului vorbesc despre imbunătățirile jocului în materie de gameplay, exemplificând în mare parte pe varianta next-gen.

Fifa 09 va beneficia de 250 noi adiții în structura gameplayului. Printre acestea regăsim o nouă tehnologie de animație, ce va permite șuturile sau pasele din prima să aibă un control mai îmbunătățit, dribingul să fie mai rapid și mai facil, iar protejarea mingiei să fie îmbunătățită. Noua fizică a jucătorilor de asemenea va permite coliziuni realistice, lupte autentice pentru balon și mai multă variație în deposedări.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile