Meciul etapei in RLSP 2010

Publicat: 05 Decembrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

Nu stiu daca sunteti la curent sau daca vizitati site-ul EA Football World, dar acolo, cei de la EA Sports simuleaza in fiecare saptamana, folosind Fifa 10, cele mai importante meciuri din campionatele europene. Avand in vedere ca Liga 1 nu este prezenta in Fifa 10 decat prin RLSP 2010, ne-am gandit sa preluam si noi acest obicei, astfel incat, inainte de fiecare meci important al unei etape, sa simulam confruntarea respectiva in Fifa 10 folosind RLSP 2010.

Asadar, unul dintre cele mai importante meciuri ale penultimei etape din acest an este intalnirea dintre Universitatea Craiova si Steaua Bucuresti, meci ce va avea loc maine la ora 20:45. Sunteti curiosi sa vedeti cine a castigat? Urmariti filmul:

Asadar, cel putin in Fifa 10, meciul a fost castigat de catre Steaua cu socrul de 1-0, acum nu ramane deecat sa asteptam si scorul real.

Acesta este un meci simulat folosind RLSP 2010 v1, cu loturile initiale. FIlmul nu este o prezentare si nu are nici o legatura cu urmatoarea versiune a RLSP 2010.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile