Noi filme Fifa 11 PC

Publicat: 13 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11pcproChiar daca a trebuit sa asteptam saptamani bune pana la aparitia unor filme Fifa 11 PC, in aceasta saptamana dorintele multora s-au implinit, astfel ca, pe langa filmul de gamelay publicat de catre cei de la EA Sports, mai multe site-uri au facut publice meciuri intregi din Fifa 11 PC, precum si un film in care este prezentat modul in care se poate crea un jucator Virtual Pro.


Meci Real Madrid - Barcelona

Meci Real Madrid - Chelsea, prima repriza

Meci Real Madrid - Chelsea, a doua repriza

Cum se creeaza un jucator Virtual Pro

Gamepad SpeedlinkGamepad Genius GrandiasGamepad Serioux

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile