Noi informatii Fifa 11

Publicat: 11 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11_s013Data de 9 iunie a trecut iar informatiile cu privire la Fifa 11 au inceput sa apara. Pe langa anuntul facut de catre EA Sports in urma cu doua zile, au inceput sa apara si primele interviuri si articole cu privire la ce va aduce nou jocul din acest an. Momentan nu se stie nimic de versiunea pentru PC a Fifa 11, unii dau ca sigura portarea versiunii pentru Playstation 3 si Xbox 360, dar semnele venite din partea EA Sports nu sunt deloc bune.

Pe forumul oficial ELectronic Arts a fost deschisa sectiunea dedicata Fifa 11 NG, dar acest forum este dedicat doar versiunilor pentru Playstation 3 si Xbox 360, un oficial EA declarand in topicul legat de Fifa 11 PC:

PC is a different platform to those consoles that are regularly referred to as "NG" such as the PS3 and 360. As for whether the PC version of FIFA 11 will be using a console-style graphics engine is open to debate as nothing has been confirmed / announced but this section of the forum is for discussion on the announceements yesterday that relate to FIFA 11 on the NG consoles.
For those players on PC, as mentioned previously, you will unfortunately have to wait for future announcements to see what the plans are for FIFA 11 on the PC. Requesting information now unfortunately isn't going to get you anywhere as there are plans we have to work to. We know you are a devoted audience and we do respect you so hopefully the announcements that are planned will alleviate some of the fears and prove that we are committed to FIFA on the PC.

Primul preview Fifa 11

Revenind la versiunea pentru consolele next-gen, cei de la Eurogamer au publicat primul preview Fifa 11. In articol se discuta despre Personality+ si noul sistem de pase din joc precum si de multe alte:

  • modul in care portarii ies la mingi, permitandu-le atacantilor sa inscrie foarte usor prin lob
  • problemele legate de modurile online prin care unii utilizatori parasesc sesiunea curenta in cazul in care pierd meciul
  • ce elemente din 2010 Fifa World Cup vor fi preluate de catre Fifa 11 (un exemplu ar fi noul sistem de a executa loviturile de pedeapsa)
  • noul sistem audio ce va permite jucatorilor sa adauge scandari personalizate si cantece specifice pentru toate echipele din joc (sunete pentru goluri, pentru inceputul meciurilor cand intra echipele pe teren etc)
  • posibilitatea de a personaliza si modifica plasa portilor

Fara legatura cu preview-ul celor de la Eurogamer, tot pe forumul oficial al Fifa 11 am aflat ca noul joc va avea o serie de noi animatii, unele dintre ele chiar pentru momentele de dupa castigarea unor trofee. Avand in vedere ca la Fifa 10 atmosfera de dupa castigarea campionatului sau a cupelor era inexistenta, acest lucru cu siguranta va bucura pe toti cei ce prefera sa joace Manager Mode si alte competitii offline.

Primele impresii Fifa 11

O serie de jurnalisti de la importante reviste de jocuri din Europa au fost in Canada pentru a juca o prima versiune a Fifa 11, iar cei de la EA Sports au publicat interviurile pe canalul Youtube:

Interviu cu Gary Paterson, unul dintre producatorii Fifa 11

Cei de la Gamespot au publicat un prim interviu cu unul dintre producatorii Fifa 11, Gary Paterson:

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile