Noi interviuri legate de Fifa 11

Publicat: 28 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11nm Cei de la EA Sport au publicat in ultima saptamana noi intervirui legate de Fifa 11. In aceste filme ne sunt prezentate noi detalii in legatura cu Pro Passing si modul in care s-a incercat scoaterea posibilitatii de a ajunge foarte de la o poarta la alta prin pase scurte in genul ping-pong. Pe langa Pro Passing, ne sunt prezentate si imbunatatirile aduse portarilor din Fifa 11, noul sistem Fifa Theatre prin care jucatorii pot salvea reluarile pe hard-disk-ul consolei.

Interviu Peter Moore David Rutter la E3

Peter Moore, presedintele EA Sport si David Rutter, unul dintre producatorii Fifa 11 au discutat la E3 mai multe despre Peronality+ si modul in care se va face diferenta dintre jucatorii talentati si cei mai putin talentati, atat la nivel de dribiling, pase cat si la nivelul portarilor. Pe langa acestea, David Rutter a asigurat fanii jocului ca cei de la EA asculta de cererile fanilor si fac tot posibilul pentru a scoate un joc mai bun.

Detalii Pro Passing

Imbunatatirile aduse portarilor

Fifa Theatre

Articole similare

Un nou film despre Fifa 10 pentru conso

Cei de la Eurogamer au publicat in aceste zile un material video cuprinzator in legatura cu Fifa...

Viitor

Patch 1.01 pentru Fifa 11 PC

Interviuri si detalii Fifa 11 NG

Reclama Fifa 10

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile