Nou ghid Fifa 09

Publicat: 03 Octombrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Multumita celor de la Sweetpatch am aflat de un nou ghid Fifa 09. Cei de la EA Sports au postat pe forumul oficial o serie de sfaturi si imagini in care ne sunt prezentate combinatiile de butoane folosite pentru a pune in practica driblingurile si miscarile speciale ale jucatorilor din Fifa 09. Acest ghid este practic celor care au versiunea de Xbox 360 sau Playstation 3 a Fifa 09, dar este foarte probabil ca multe din aceste miscari sa fie disponibile si pentru PC in cazul in care folositi un gamepad.

Articole similare

Fifa 09 players guide

Cei de la Sweetpatch au facut un update al popularului ghid pentru Fifa, adaugand sectiunile de Standard...

Ghidul complet RLSP 2010 v2 - Liga 1, L

Intrebari si Raspunsuri RLSP 2009 v1 -

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile