Nou site pentru Fifa Manager

Publicat: 28 Octombrie 2009 de catre Dumbrava Daniel

fm10sAvand in vedere ca nu a mai ramas mult pana cand Fifa Manager 10 va fi lansat (peste 2 zile), se pare ca cei de la EA au facut un update site-ului oficial al jocului. Asadar, pentru cele mai noi informatii despre Fifa Manager 10 puteti sa accesati noul site: fm10.de. Pe langa lansarea noului site, puteti sa castigati si un joc semnat de catre intreaga echipa ce a lucrat la dezvoltarea jocului daca deveniti fani pe Facebook pana la data de 30 octombrie, loc unde putati gasi si o serie de galerii cu noi imagini din joc.

Articole similare

Detalii Fifa Manager 09

Pe site-ul oficial al Fifa Manager 09 a aparut in urma cu cateva zile lista completa a...

Imagini exclusive FIFA Manager 10

Teaser Site Fifa 10

Viitor

Imagini Fifa Manager 11

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile