Nou trailer Fifa 10: Mexic vs. SUA

Publicat: 11 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

f10Un nou trailer Fifa 10 next-gen a fost facut public astazi de catre cei de la EA Sports, trailer in care putem sa vedem cateva secvente dintr-un meci ce pune fata in fata selectionata Mexicului cu cea a Statelor Unite. Pe langa acest trailer, cei de la EA au publicat si un comunicat de presa prin care anunta jucatorii ce vor fi prezenti pe coperta versiunii americane a jocului: Cuauhtemoc Blanco de la Chicago Fire, Sacha Kljestan de la Chivas USA si Frank Lampard de la Chelsea.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile