Noul film gameplay Fifa 11 Playstation 3

Publicat: 08 Septembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

fifa11ps3realbarcaLa fel ca si in cazul pozelor de ieri, cei de la Multiplayer.it au publicat astazi noi materiale Fifa 11, de aceasta data fiind vorba de un meci de aproximativ 12 minute intre Real Madrid si Barcelona. Intreg meciul este disponibil pe Multiplayer.it. Pe langa acest film cu versiunea pentru Playstation 3, este posibil ca in urmatoarele zile sa fie lansat si un trailer oficial pentru versiunea PC a Fifa 11, cel putin asa a anuntat Ian Jarvis pe forumul oficial al jocului in aceasta dimineata.

Playstation 3 Slim

Articole similare

Film gameplay Fifa 11 PC

Dupa o asteptare de aproximativ doua saptamani, timp in care primul film cu gameplay-ul Fifa 11 PC...

Film dribling 360 Fifa 10 PC

Video Fifa 09 de la Leipzig

Fifa 10 se va axa pe gameplay

Tutorial atac in Fifa 10 NG

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile