Noutati despre gameplay-ul Fifa 10

Publicat: 05 August 2009 de catre Dumbrava Daniel

FIFA10_PC_Gameplay_001Dupa cum anunta in urma cu cateva saptamani Luke Didd, producatorul Fifa 10 PC, astazi a fost postat un mesaj cuprinzator despre ceea ce aduce nou gameplay-ul Fifa 10 si care e directa pe care o va lua jocul de acum inainte.

Chiar daca Fifa 10 PC nu este nici next-gen, dar nici current-gen, dupa cum afirma chiar Luke Didd, cei de la EA au decis ca in acest an sa se concentreze pe dezvoltarea gameplay-ului si in a aduce unele dintre cele mai importante elemente next-gen si pe PC.

In continuare va vom prezenta ceea ce a postat producatorul Fifa pe forumul oficial al jocului:

Game Play Inovation

In acest an cei de la EA au vrut sa schimbe modul in care este jucat Fifa, pentru a realiza acest lucru a trebuit schimbat modul in care utilizatorul joaca si controleaza meciul si modul in care AI-ul se comporta impotriva sa. Din acest punct de vedere, Fifa 10 PC vine cu 5 noutati ale gameplay-ului:

  1. dribling 3600
  2. defensiva 3600
  3. stiluri de joc specifice pentru AI
  4. stiluri de joc personalizate
  5. rapoarte cu informatii cu privire la adversari

Dribling 3600

Spre deosebire de Fifa 09 unde jucatorul nu putea fi controlat decat in 8 directii (inainte, inapoi, stanga, dreapta si diagonale), ceea ce facea jocul destul de greoi. Fifa 10 vine cu o notate: driblingul la 3600, ceea ce va permite sa controlati jucatorul in orice directie, avand o libertate absoluta pe teren. Prin acest nou sistem, jocul se va misca mult mai lin, iar cu multa practica veti putea trece de adversari in moduri in care nu le-ati mai vazut pana acum. Pe langa acestea, noul sistem va va oferi si o libertate mai mare de pase, avand posibilitatea sa trimiteti mingea in orice directie.

Defensiva 3600

La fel ca si sistemul de dribling prezentat mai sus, prin defensiva x veti putea sa aveti un conrol mult mai bun al jucatorului, astfel, veti reusi deposedari prin alunecare mult mai precise, actiuni umar la umar mai eficiente si veti putea urmari si deposeda adversarul intr-un mod mult mai real.

Stiluri de joc (computer)

Toate echipele controlate de computer vor folosi un numar de 26 de stiluri de joc, 9 pentru atac, 5 in defensiva si 12 stiluri speciale.

Ofensiv

  • wing play
  • target man
  • counter attack
  • attacking full backs
  • total football
  • the hole
  • box overload
  • side overoad
  • 3rd man release

Defensiv

  • offside trap
  • pressing
  • zonal marking
  • flat back
  • clearance (long ball)
  • man marking

Stiluri de joc personalizate

Jucatorul va putea sa aleaga dintre stilurie de joc de mai sus sau poate sa incerce combinatii ale acestora pentru a-si crea un stil propriu.

Rapoarte ale scouterilor

Scouterii vor oferi informatii cu privire la stilul de joc, jucatorii de baza si formatiile folosite de adversari.

Cam atat momentan despre ceea ce aduce nou gameplay-ul Fifa 10. In urmatoarele saptamani cei de la EA au promis ca vor postamai multe informatii cu privire la gameplay, modul online si multe altele.

Articole similare

In curand: imagini Fifa 10 PC

Luke Didd, unul dintre producatorii Fifa 10 PC a anuntat prin intermediul Twitter ca in urmatoarele zile...

Despre gameplay-ul Fifa 10 PC

Filme gameplay: Fifa 10 vs. Pes 2010

Fifa 10: Gameplay PC

Fifa 10 PC

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile