Patch 2010 Fifa World Cup pentru PC

Publicat: 16 Iunie 2010 de catre Dumbrava Daniel

pic7plDupa cum bine stiti, EA Sports nu a lansat in acest an decat o versiune pentru console a jocului oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Cu toate acestea, un grup de editori de pe forumul Soccergaming a pus bazele unui proiect ce avea sa aduca cea mai importanta competitie de fotbal de pe planeta si pe PC. Dupa multe asteptari, acest patch a fost lansat in urma cu cateva ore si poate fi downloadat de pe topicul oficial de pe forumul Soccergaming.

Nu trebuie uitat ca acesta nu este un joc oficial si nu are nicio legatura cu EA Sports, ci mai degraba un add-on publicat de catre comunitatea editorilor Fifa ce au facut o treaba foarte buna si au investit foarte mult timp si foarte multe ore de munca pentru a compensa lipsa de interes a celor de la EA Sports fata de platforma PC.

Toate detaliile legate de acest mod le veti gasi, dupa cum am zis si mai sus, pe topicul de pe forumul Soccergaming sau in topicul dedicat acestui patch de pe forumul FifaRomania.

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile