Patch oficial Fifa 09 PS3 si Xbox 360

Publicat: 15 Noiembrie 2008 de catre Dumbrava Daniel

Dupa cum ne anunta cei de la Sweetpatch, se pare ca EA va pune la dispozitia posesorilor de Fifa 09 (Playstation 3 si Xbox 360) un update ce va corecta o parte din problemele intalnite pana acum in joc.

In mesajul postat pe forumul oficial al Fifa 09 sunt prezentate o parte din problemele ce vor fi rezolvate prin intermediul acestui patch. Printre acestea amintim:

  • problema controlului balonului in cadrul paselor la intalnire lobate
  • in cazul in care este inscris un gol dupa ce un jucator a fost faultat, nu se va mai opri jocul pentru lovitura libera/penalty, ci va fi lasata legea avantajului iar golul va fi valid
  • modul in care sunt atribuite numerele in Manager Mode a fost schimbat, astfel, jucatorii transferati vor primi numere in functie de pozitiile lor preferate
  • se vor putea selecta pana la 8 echipa intr-un turneu
  • va fi scoasa posibilitatea de a juca in meciurile online ce contribuie la ranking-ul utilizatorilor cu echipele create de catre acestia
  • s-a rezolvat o problema legata de frame-rate-ul jocului in momentul in care se joaca pe stadionul 23.Maj

Articole similare

Fifa 10, gata de lansare

Intr-un post pe blogul oficial Fifa 10, producatorul versiunii pentru Playstation 3 si Xbox 360, David Rutter...

Patch 2010 Fifa World Cup pentru PC

Patch 1.01 pentru Fifa 11 PC

International Chants Patch 09

Fifa 10 pe scurt

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile