Patch-ul 1.03 pentru Playstation 3 si Xbox 360

Publicat: 12 Noiembrie 2010 de catre Dumbrava Daniel

x360_rooneyDupa cateva saptamani bune in care intreg forumul oficial Fifa 11 a fost luat cu asalt de catre jucatorii nemultumiti de numeroasele probleme legate de versiunea pentru console a Fifa 11, cei de la EA Sports au lansat astazi patch-ul 1.03. Oficialii EA Sports au fost tinta criticilor intregii comunitati, avand in vedere ca versiunea initiala a jocului pentru console, la fel ca si in cazul Fifa 10, este o adevarata colectie de bug-uri, in special in cazul modurilor de joc offline.

Iata si lista cu probleme pe care patch-ul 1.03 ar trebui sa le rezolve, conform forumului oficial:

Gameplay

Modul in care se judeca fazele de offside este imbunatatit, atat din punctul de vedere al arbitrilor, cat si din punct de vedere al jucatorilor. Problemele legate de pozitionarea ciudata a jucatorilor (echipele fac schimb de teren dupa fluierul de inceput) ar trebui sa fie rezolvate. Voleurile si suturile cu piciorul mai slab au fost imbunatatite, iar asa zisele micro-pauze din timpul jocului nu ar mai trebui sa reprezinte o problema.

Career mode

Programul competitiilor este imbunatatit, astfel incat nu se va mai juca an de an in cupa impotriva acelorasi echipe, astfel incat modul in care meciurile sunt aranjate ar trebui sa fie mult mai real. Jucatorii ar trebui acum sa creasca natural, in functie de potential, varsta si meciurile jucate, iar jucatorii si antrenorii vor primi premiile pe care le merita. A fost remediata o problema ce permitea unui manager sa aduca bugetul echipei la 2 miliarde de dolari. Emailurile primite in timpul carierei vor fi mai relevante, avand in vedere contextul, iar jucatorii imprumutati vor fi mai usor de urmarit.

Meciuri online

Sistemul de conectare imbunatatit, au fost rezolvate o serie de exploituri ce ofereau posibilitatea unor jucatori sa obtina un avantaj nemeritat in fata adversarilor. Jucatorii nu vor mai putea folosi Passing Power Assistance in meciurile online.

Cluburi online

Au fost aduse o serie de imbunatatiri la nivelul serverelor sistemului de cluburi, au fost imbunatatite sistemele de cupa, clasamentele, statisticile si camera din joc, atunci cand jucatorul controlat nu se afla in apropierea mingii.

Prezentare

Animatiile si scenele de la schimbari au fost imbunatatite. Pe langa acestea, au mai fost facute unele schimbari subtile la scenele ce nu tin de gameplay.

Audio

Echipele importate din Creation Center vor beneficia de sunete personalizate. Sistemul audio din timpul meciului a suferit o sere de modificari, pentru a spori realismul jocului si modul in care suporterii reactioneaza la faze.

Creation Center

Performantele jocului, atunci cand vine vorba de jucatorii si echipele importate din Creation Center, au fost imbunatatite. Formatiile si atributele vor fi transferate cu mai multa acuratete pe console.

Fifa Store

Live Season va fi disponibil pentru mai multi useri de pe aceeasi consola. Utilizatorii ce au trecut de pe un cont XBL inactiv pe un cont XBL Gold aveau probleme in a vedea continutul Fifa Store.

Echipamente

Lincoln City si Montpellier au acum echipamentele corecte.

Trebuie sa mentionam ca multe din problemele ce au fost raportate pe forum nu au fost inca rezolvate, iar dupa instalarea acestui patch, userii de pe forum afirma ca o buna parte din problemele importante alea jocului nu au fost rezolvate prin acest patch, chiar daca ele apar ca fiind rezolvate in lista.

Articole similare

Patch oficial Fifa 09 PS3 si Xbox 360

Dupa cum ne anunta cei de la Sweetpatch, se pare ca EA va pune la dispozitia posesorilor...

Fifa 10, gata de lansare

Demo Fifa 11 PC, PS3 si Xbox 360

Fifa 11 PC NG

Nou ghid Fifa 09

Recomandari

FifaRomania la final: 2002-2014

In luna august 2002 a pornit la drum FifaRomania. Chiar daca primele patchuri au fost lansate incepand...

Data lansare Fifa 13 demo

Descarca RLSP 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Imagini RLSP 2012 si FR Database Change

Aprobarea comentariilor

Prin intermediul acestei sectiuni a FifaRomania dorim sa promovom discutii civilizate pe marginea celor mai importante subiecte legate de comunitatea jocurilor de fotbal. Inainte de a publica un comentariu, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Nu postati mesaje ce nu au legatura cu subiectul discutat. Toate mesajele ce deviaza de la subiectul principal al articolului vor fi sterse.
  2. Pastrati o atitudine respectuasa fata de cei ce au comentat inaintea dumneavoastra. Respectati parerile altora, chiar daca acestea nu corespund cu ideile dumneavoastra.
  3. Folositi un limbaj normal si corect, astfel incat mesajele sa fie usor de citit. Respectati regulile de baza ale gramaticii limbii romane si incercati sa pastrati un ton coerent folosind semnele de punctuatie.
  4. Cititi-va comentariul inainte de a-l publica.

Comentarii

blog comments powered by Disqus

Blogul FifaRomania

IntuDo - Organizeaza-ti taskurile